Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 Oκτωβρίου 2018

ΖΥΓΟΣ: Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κουράζει τους φίλους σας και τον σύντροφό σας…

ΚΡΙΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό χώρο, διακοσμήστε με διάθεση ανανέωσης τον προσωπικό χώρο σας και αλλάξτε διάθεση. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, φροντίζοντας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά θέματα. Μη μένετε στη θεωρία, είναι η ώρα να προχωρήσετε σε πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν. Η επιλογή σας να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμη και κερδοφόρα. Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον εργασιακό χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν στη συνέχεια. Η επέκταση των επαγγελματικών σχεδίων σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κουράζει τους φίλους σας και τον σύντροφό σας. Μην παραπονιέστε διαρκώς για ό,τι συμβαίνει, γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Αφού γνωρίζετε πια πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, αν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει σωματικά και ψυχολογικά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν να έρθουν, γι’ αυτό πιέζοντας ανθρώπους και καταστάσεις δεν θα κερδίσετε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαντήστε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας τι πραγματικά αποζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους με πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά προκειμένου να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε. Για να καταλαβαίνουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας δεν πρέπει να φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτά που θα σας βοηθήσουν πολύ τη σημερινή ημέρα είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Οταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...