Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 11 Oκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Υστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι…

ΚΡΙΟΣ: Υστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύεται η συντροφικότητα. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ό,τι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Βοηθήστε έναν καλό φίλο σας, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί. Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.

ΛΕΩΝ: Πριν αρχίσετε τις επιθέσεις σε στενούς συνεργάτες διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο. Διαχειριστείτε όσο μπορείτε τα αισθήματά σας, που αυτή την περίοδο φτάνουν από το ένα άκρο στο άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά. Οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που ταράζουν τη σχέση σας με έναν συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε την κτητική διάθεση που έχετε, αξιοποιώντας και την παρουσία ενός καλού φίλου σας. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει. Μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας πρέπει να φροντίσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο. Δώστε προτεραιότητα στα καθημερινά θέματα, επιλύστε τα και στη συνέχεια θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέες, μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τα γεγονότα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως τελικά θα είναι προς όφελός σας. Χρειάζεται να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, ειδικά αν περιλαμβάνει και χρήματα που δεν σας ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το εμπράκτως. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια νέα πρόταση για συνεργασία. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική σε εργασιακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε αισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη τη μέρα. Μετριάστε την υπερβολική αισιοδοξία σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...