Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 18 Oκτωβρίου

ΛΕΩΝ: Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας. Μην…

ΚΡΙΟΣ: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε διαφορετικές δραστηριότητες. Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν θα πληρωθούν αναλόγως.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σχέσεις. Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο ακούστε τη διαίσθησή σας. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα. Οταν επιβάλλετε κάποιους κανόνες, πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις σας. Η υπερένταση δεν σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες. Ενα ταξίδι εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει θα αλλάξει ριζικά και τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε. Πρέπει πάση θυσία, όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά. Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ότι γίνεται ή θα συμβεί θα σας κουράσει αφάνταστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ό,τι είχαν σας το έδωσαν. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι, δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα. Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σάς φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε. Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΙΧΘΥΣ: Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Οπως και να έχει, μη φοβηθείτε, γιατί ένα είναι σίγουρο, θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...