Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και μην τα αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τη γνώμη των άλλων. Προτού κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να πρυτανεύσει η λογική σας. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Ηρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο σας φίλο, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα, που σας πνίγει. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ, και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι αυτά που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση. Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση στην οποία θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο όπου κινείστε θα σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, ξεκινήστε από τον χώρο στον οποίο κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει η σχέση σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση στον εργασιακό σας χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές σας προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...