Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26 Οκτωβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια του συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχτεί τις δικές του.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο και αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

ΛΕΩΝ: Μην εναποθέτετε την επαγγελματική καριέρα και φήμη σας σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύετε. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές προθέσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα χαμόγελό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη δείχνετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα νέο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί όπου αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον, θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει πρόβλημα. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών στόχων σας μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ