Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ: Εχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Οπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά αντίθετα θα έχετε γοητευτικές…

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Η εφαρμογή των συμβουλών σας από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε πολλές κατακτήσεις, πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι.

ΛΕΩΝ: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες νέες εφαρμογές, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, αλλά θα είναι με περισσότερη ουσία, για να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα, αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Για να είστε νικητές, θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Οπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε, γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς τον ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτή η μέρα θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια, ώστε να μη χαρακτηριστείτε από κάποιους ανήθικοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά, για να καθαρίσει περισσότερο το μυαλό σας. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναισθηματικές συναλλαγές σας και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους που επιτυγχάνεται σύμπνοια. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, γιατί οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...