Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι κάνετε μια νέα γνωριμία μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και μη δώσετε…

ΚΡΙΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάποιες φορές η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας βγάλει εκτός εαυτού. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε μια καινούργια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε ως τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζωογονηθείτε σε τέτοιο σημείο, που να νιώσετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία σας. Κάντε πραγματικότητα ό,τι έως σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Φανερώστε τις δημιουργικές ικανότητές σας και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΖΥΓΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο την παρουσία σας στη δική τους ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής. Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστικότητά σας και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι κάνετε μια νέα γνωριμία μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε τον χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να προσέχετε. Το ένστικτό σας θα κάνει έντονη την παρουσία του και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...