Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι τα γεγονότα θα…

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, προσφέροντάς σας οφέλη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αποφασίστε να αλλάξετε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να εμφανιστούν δυσάρεστα συμπτώματα στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού τομέα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική θέση σας μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε.

ΛΕΩΝ: Μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψης ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά, επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή που τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας ως προς το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό πράξη καταπίεσης, γιατί, όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και έπειτα προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Η ανάγκη για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας ούτε στη σκληρή λογική ούτε στο απόλυτο συναίσθημα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...