Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι τα γεγονότα θα…

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, προσφέροντάς σας οφέλη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αποφασίστε να αλλάξετε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να εμφανιστούν δυσάρεστα συμπτώματα στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού τομέα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική θέση σας μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε.

ΛΕΩΝ: Μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψης ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά, επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή που τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας ως προς το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό πράξη καταπίεσης, γιατί, όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και έπειτα προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Η ανάγκη για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας ούτε στη σκληρή λογική ούτε στο απόλυτο συναίσθημα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...