Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και…

ΚΡΙΟΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρατε κάθε φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας, που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως, και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε θέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε κι εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που έχετε καλό είναι να τη διοχετεύσετε σε κάτι που πραγματικά σάς εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει πλέον η ερωτική ζωή σας, καθώς έπαψαν και να σας ικανοποιούν οι τυχαίες γνωριμίες και να σας γεμίζουν οι επιφανειακές σχέσεις. Οσοι επιλέξετε τώρα τον σύντροφό σας θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΛΕΩΝ: Οπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Για να πετύχετε τους κοινούς στόχους σας πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες στη σχέση σας. Η πλούσια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί, χωρίς παράλληλα να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, ώστε να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείστε με συνοπτικές διαδικασίες κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα και καταναλώνουν τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας. Πρέπει να αφήσετε μεγαλύτερα περιθώρια στη ζωή σας, αν θέλετε να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού χώρου θα καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Αν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, καλύτερα να αποφύγετε να το θίξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση πρακτικών θεμάτων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...