Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5-6 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό. Η ένταση δεν σας ωφελεί, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους να αποκτάτε την ισορροπία σας όταν αυτή χάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναζητείτε καινούργιους τρόπους να ανακτήσετε την καλή φόρμα σας, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική ζωή σας. Μη γίνεστε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορεί να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μεγαλώσετε τον κοινωνικό κύκλο σας και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την αμαυρώσουν.

ΛΕΩΝ: Ενα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας. Σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε ότι επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε διπλωματικά, αν κάποια βασική επιθυμία σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον νέο εαυτό σας, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε νέες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων, στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στα επαγγελματικά σας και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ