Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες, γιατί κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες αργότερα. Θα βρείτε…

ΚΡΙΟΣ: Ανοίγονται νέοι δρόμοι για να προσεγγίσετε και να υλοποιήσετε στη συνέχεια τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και με τη στάση σας να τους κάνετε συμμάχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν υπάρχουν ακόμα προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες, γιατί κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες αργότερα. Θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

ΛΕΩΝ: Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τα άτομα της οικογένειάς σας. Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αυξημένες, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας έτσι τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα.

ΖΥΓΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε μια μεταβατική περίοδο. Μπορείτε να ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ό,τι γεμίζει την ψυχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα. Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προχωρήστε αφήνοντας πίσω όλα όσα σάς έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και παράλληλα να είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα έρθουν στην καθημερινότητά σας. Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται, φροντίστε να είστε σεμνοί και μετρημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε καλύτερα τις διάφορες καταστάσεις. Προσέξτε με ποιο τρόπο θα χειριστείτε τον λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Αν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ