Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 26-27 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις, αλλά να…

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι δραστηριότητές σας, καθώς θα κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα, ενώ παράλληλα θα βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα χάνοντας ή θυσιάζοντας κάτι. Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε τον να χαλαρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζετε σελίδα στη συναισθηματική σας ζωή, δίνοντας τέλος σε μια αρκετά άτυχη εποχή. Οι καλές στιγμές τώρα αρχίζουν και σας ανήκουν αποκλειστικά. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι συζητήσεις προσφέρονται για να προωθήσετε τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη κάθε λογής συνεργασίες, παίρνοντας αποφάσεις για αναχώρηση ή συνθηκολόγηση. Ολα έχουν το τίμημά τους και, για να χαρείτε, θα πρέπει να το πληρώσετε. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά προτού τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε για το μέλλον της καριέρας και του τρόπου ζωής σας. Κινηθείτε με ευελιξία και δεχτείτε συμβιβασμούς, ώστε να υπάρχουν εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Μην εξαντλείτε τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν.

ΛΕΩΝ: Μαζί με τους νέους στόχους που θα θέσετε, θα μπουν και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε υπεύθυνα, χωρίς να στηρίζεστε σε αυτά που σας λένε ή σας υπόσχονται. Φροντίστε σε οικογενειακά θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε πλέον να υπολογίζετε σε ουσιαστική αποκατάσταση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή. Βάλτε κάποια όρια που δεν θα αγνοείτε. Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και στη συνέχεια για τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια επαγγελματικά προβλήματα θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε την πείρα και τις εμπειρίες σας στις συνεργασίες και τις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι θα αφήσετε πίσω σας και κάτι νέο θα αρχίσετε. Θα υπάρχει αρκετή νευρικότητα εξαιτίας των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας και των εντάσεων στις σχέσεις σας. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας, καθώς θα υποχρεωθείτε να κάνετε υποχωρήσεις, αλλά και να δώσετε ουσιαστικούς αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον. Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες για να δράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις, αλλά να προβάλετε και τα ταλέντα που διαθέτετε. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας, θα βρείτε ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το ξεκίνημα της μέρας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε νέες εμπειρίες και να βγείτε από αδιέξοδα. Ξεκαθαρίστε άτομα και ασχολίες που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, οι αναθεωρήσεις στην καριέρα και οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα αλλάξουν ουσιαστικά και ριζικά τη ζωή σας. Η μέρα, παρά τις αντιξοότητες και τις καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...