Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει…

ΚΡΙΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στιλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν. Μην κάνετε ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων, αλλά να έχετε ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε, αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν τόνο ανανέωσης.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζατε και την άλλη το κάνετε πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας, που όλο θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και έτσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να πείτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε. Πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ