Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως…

ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε νέα είσοδο με ένα καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και χάσετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα προτού βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες: στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας, που είναι λίγο άσχημα.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να βελτιώνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία. Ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όριά σας και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένη ματιά και θα ανακαλύψετε νέες αξίες. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα δώσουν νέα ώθηση στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...