Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως…

ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε νέα είσοδο με ένα καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και χάσετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα προτού βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες: στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας, που είναι λίγο άσχημα.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να βελτιώνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία. Ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όριά σας και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένη ματιά και θα ανακαλύψετε νέες αξίες. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα δώσουν νέα ώθηση στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ