Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τους άλλους όσο αντικειμενικά μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε επίδειξη δύναμης, γι’ αυτό δεν πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε ένα νέο καθεστώς στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε ένα επίπεδο και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις. Μια ειλικρινής συζήτηση με οικεία πρόσωπα θα σας βγάλει από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές που θα έχετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, αλλά και να βάλετε σε τάξη πολλές από τις ιδέες και τις σκέψεις σας, καθώς είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, μια που οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να βρείτε με ποιον τρόπο θα υπερασπίζεστε καλύτερα τον εαυτό σας, ειδικά όταν κάποιος σάς καθιστά υπεύθυνους για τα δικά του προβλήματα. Προβείτε σε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σας ενοχλεί και διεκδικήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΛΕΩΝ: Οι αντιδράσεις σας την περίοδο που διανύουμε είναι αυθόρμητες και λειτουργείτε κατά βάση παρορμητικά. Τα υπέρ και τα κατά θα τα διαπιστώσετε στην πορεία, είναι όμως σκόπιμο να διατηρήσετε κάποιες αποστάσεις από οτιδήποτε σας φαίνεται απροσπέλαστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τους άλλους όσο αντικειμενικά μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε επίδειξη δύναμης, γι’ αυτό δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή σας από ασήμαντα γεγονότα. Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας φροντίστε να είστε σαφείς.

ΖΥΓΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν οι αρχικές προσπάθειές σας για κάποιες αλλαγές φανούν αδέξιες. Κάθε αρχή και δύσκολη, οπότε εξοικειωθείτε με τον χρόνο και θα νιώσετε καλύτερα. Μην αφήσετε το παρελθόν να έρθει στο προσκήνιο και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές φορές τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, γι’ αυτό ψάξτε το αληθινό πίσω από το προφανές και βγάλτε την αλήθεια στο φως, ακόμα κι αν είναι δυσάρεστη, αφού αυτή θα σας λυτρώσει. Φροντίστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε επιμονή, γιατί η προθυμία σας να λειτουργείτε με έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, που ίσως δεν συνηθίζατε έως τώρα, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να αποδεσμευτείτε από ιδιορρυθμίες που σας είναι επιζήμιες και από τρίτους που σας ενοχλούν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Μην περιμένετε να καταλάβουν οι άλλοι τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε στην άκρη τη μετριοφροσύνη και αποφασίστε να προβάλετε τον δυναμισμό σας. Οι προοπτικές θα αρχίσουν να διακρίνονται, μόλις νιώσετε έτοιμοι. Μην επιτρέπετε σε συγκεκριμένα άτομα να ασκούν ισχυρή επιρροή πάνω σας και να σας καταδυναστεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα επιλύσετε τα προβλήματά σας αν ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους. Αναλογιστείτε ποια είναι τα δικά σας λάθη και δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...