Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζουν το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να…

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική ασφάλειά σας, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή, έστω και με καθυστέρηση, σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει, επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα. Μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας, αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορεί να παρακαμφθούν.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που υποστήκατε. Η ημέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγική και ανανεωτική σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες επιδιώξεις σας, για τις οποίες είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σχέσεις σας ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός τομέας σας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε, για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζουν το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε αρχίσει καιρό πριν. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματά σας για να μην αιφνιδιαστείτε. Η ημέρα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Θα σας προβληματίσει έντονα ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας, να βελτιώσετε την επαγγελματική θέση σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Βρείτε το κέφι σας, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και κάνοντας μια εκδρομή.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια νέα ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς, τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο, που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά σας και δεν θα χάσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...