Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα…

ΚΡΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια αλλά και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό. Αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας, είναι προτιμότερο να εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα, και όλα θα πάνε καλά. Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας. Μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα, όσο παραμένετε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των προσώπων της οικογένειάς σας και μην τα κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Μην αποφεύγετε από φόβο τις αλλαγές, γιατί έτσι μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα έχετε να είναι σωστά. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Εκφράσετε τις ανάγκες σας, αντί να περιμένετε από τους άλλους να τις μαντέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει μια παρεξήγηση ή μια διένεξη που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε σε σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε καθαρά τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Επιβάλλεται να είστε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν με τον δικό σας τρόπο ζωής. Να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας ζητήσουν να δώσετε υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μόνο με σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε με το μέρος σας τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση στην οποία δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να αρχίσετε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...