Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Βελτιώστε τις…

ΚΡΙΟΣ: Aδιαφορήστε και προσπεράστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας να καταρτίσετε νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο ή αποφύγετε εντελώς συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας αρχίζοντας με αλλαγές στον χώρο. Κάποιες ανακατατάξεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα σας θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζετε έντονο πρόβλημα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν σήμερα ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τον επικοινωνιακό τομέα σας. Ισως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε να είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και τελικά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεχωρίστε τις βάσεις των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο, ώστε να μπορέσετε να τον ξοδέψετε όπου εσείς θέλετε. Μόνο αν μειώσετε το άγχος σας θα δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, απ’ το να νιώθετε μόνοι σας ή να έχετε δίπλα σας πρόσωπα που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά με εκείνους που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε με ποιον τρόπο σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα διαπιστώσετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς εξελίσσονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως τελικά χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή του τρόπου ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα που μπορεί να σας βλάψουν οικονομικά. Να έχετε υπόψη σας πως θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν την αντέχετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...