Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε σε όλους τα χατίρια. Μην καταπιέζεστε αν…

ΚΡΙΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα. Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά σχέδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και πείτε τι σας ενοχλεί πραγματικά.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε σε όλους τα χατίρια. Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας ότι, όταν μιλάτε για ισοτιμία, σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις προκαλούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με φιλίες και κοινωνικές επαφές, και όλα θα πάνε καλά. Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν, και περάστε στην πράξη. Οι καινούργιες ιδέες σας θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμη και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε. Σε μια ουσιαστική συζήτηση στον εργασιακό χώρο φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...