Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθούν…

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο. Μην εγκαταλείπετε ό,τι σάς δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε συνειδητοποιημένοι, θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη τον οποίο είχατε πιέσει αρκετά.

ΛΕΩΝ: Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ό,τι καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθούν καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλλετε να τηρήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς. Επίσης, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση. Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ό,τι σάς κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας, θα υπάρχει και περίσσευμα χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου. Δεν αποκλείεται τις ημέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε, γιατί το καλύτερο είναι να είστε εγκρατείς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ