Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Άστρα και ύπνος – Πώς κοιμάται κάθε ζώδιο;

❱❱ Ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου καθορίζουν τη σχέση του με το… μαξιλάρι

Οι ώρες ύπνου που χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει την επόμενη ημέρα γεμάτος ενέργεια είναι «γραμμένες» στα άστρα, υποστηρίζουν αστρολόγοι από την Αυστραλία. Σύμφωνα με την εταιρία Bed Threads που τους συμβουλεύτηκε, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου επηρεάζουν την ανάγκη του για ύπνο, κάνοντας άλλα ζώδια περισσότερο και άλλα λιγότερο… «υπναράδες».

Ο Κριός, όπως αναφέρει σε άρθρο που ανάρτησε η εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της, είναι ζώδιο γεμάτο ενέργεια και μπορεί να θεωρήσει τον πολύ ύπνο χάσιμο χρόνου. Γι’ αυτό έξι ώρες ύπνου είναι αρκετές.

Χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι ότι «παίρνει τον χρόνο του» σε ό,τι κάνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ύπνο του, καθώς χρειάζεται γεμάτο οκτάωρο για να ξεκουραστεί.

Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να κρατήσουν τις ισορροπίες στη ζωή τους. Συνήθως κοιμούνται έξι ώρες, φροντίζοντας πού και πού να παίρνουν υπνάκους για να συμπληρώνουν ύπνο. Οι Αυστραλοί αστρολόγοι, όμως, τους συμβουλεύουν να κοιμούνται οκτώ ώρες.

Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμία, συνεπώς για να έχει πιο σταθερή διάθεση τα άστρα τού «συστήνουν» να κοιμάται γεμάτο οκτάωρο.

Ο Λέων χρειάζεται επτά ώρες ύπνου, όμως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να μην κοιμάται μόνος. Το ζώδιο αυτό έχει μεγάλη ανάγκη για συντροφιά και μόνο όταν κοιμάται με άλλο άτομο κάνει πιο ποιοτικό ύπνο. Διαφορετικά, μπορεί να υποφέρει από αϋπνίες.

Για τον Παρθένο, ο οποίος έχει πολλή ενέργεια αλλά και άγχος, είναι αρκετές έξι ώρες ύπνου για να λειτουργήσει καλά.

Αντίθετα, ο Ζυγός, που συνήθως φθείρεται στην προσπάθειά του να φέρεται πάντα διπλωματικά, πρέπει να κοιμάται τουλάχιστον οκτώ ώρες.

Οι ίδιες ώρες ύπνου ισχύουν και για τον Σκορπιό, ο οποίος δαπανά καθημερινά μεγάλη ποσότητα ενέργειας λόγω της παθιασμένης φύσης του.

Ο Τοξότης, που λατρεύει την περιπέτεια, είναι πολύ δραστήριος και συνήθως έξι ώρες ύπνου είναι αρκετές. Ωστόσο, οι αστρολόγοι συνιστούν περιοδικά να αναπληρώνει ύπνο και να κοιμάται οκτώ ώρες.

Ο Αιγόκερως, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα, είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένος και στον ύπνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, χρειάζεται μια καθημερινή ρουτίνα από οκτώ ώρες ύπνου.

Ο Υδροχόος είναι ιδιαίτερα έξυπνο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι ο εγκέφαλός του είναι συνεχώς σε εγρήγορση. Γι’ αυτό μπορεί να δυσκολεύεται να κοιμηθεί και συνήθως ο ύπνος του διαρκεί έξι ώρες, αλλά οι αστρολόγοι συνιστούν οκτάωρο ύπνο.

Τέλος, για τους ονειροπόλους Ιχθύς, που διακρίνονται για τη δημιουργικότητά τους, ο καλός ύπνος που διαρκεί οκτώ ώρες είναι βασική ανάγκη για να ανανεωθούν.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...