Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 26 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο να…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές, που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως, για να αποφύγετε τις παγίδες. Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε αρκετά παραγωγικοί, μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τις διπλωματικές ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων, επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο και αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα καινούργια καθήκοντά σας χρειάζεται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά, για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα που συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευτούν, για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή παρουσία και το γλυκό χαμόγελό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και πιο συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες στον επαγγελματικό τομέα και στην εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα, για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση. Τα χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να λάβουν ένα τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λάβετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις, αντί να σας ελέγχουν αυτές. Επιβάλλεται να θέσετε μια νέα τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο.

ΙΧΘΥΣ: Για τις όποιες επιτυχίες σας αυτό το διάστημα θα ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς και όχι οι άλλοι. Ανακτήστε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας και αναγνωρίστε τα προσόντα σας. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ