Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορίστε ξεκάθαρα τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, ώστε να μην…

ΚΡΙΟΣ: Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας, παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, για να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή άρρωστες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σας, τα διλήμματα με τα οποία θα βρεθείτε αντιμέτωποι και η νοσταλγική τάση που σας διακατέχει θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, όμως εσείς πρέπει να επικεντρωθείτε στις παρούσες σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές. Πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα που σας δίνουν κάτι, αλλά απορροφούν την ενέργειά σας και σας απομυζούν υλικά.

ΛΕΩΝ: Εσείς θα κρίνετε και θα αποφασίσετε ποιους θα συναναστραφείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα κι αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που έχετε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν θα απειληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορίστε ξεκάθαρα τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, ώστε να μην παίζονται στο μυαλό σας και στην καρδιά σας διάφορα σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται πως είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ακόμα ένα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που έχετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε ως το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Μην αφήσετε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσετε να σας γεμίσουν άγχος και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι κακό να προβείτε σε κάποιες αγορές για πράγματα που θέλατε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα να αποκτήσετε, δεν πρέπει όμως να σκεφτείτε ούτε στιγμή πως με τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση στις υποθέσεις σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Μοιραστείτε τα σχέδιά σας με ένα άτομο που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε με συνέπεια τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε κάποιο ταξίδι, αποφεύγοντας όμως να ρισκάρετε, ώστε να έχετε αίσια αποτελέσματα. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς υπερβολές, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής εξασφάλισής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε, ώστε να αποφύγετε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έριδες και αντιπαλότητες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...