Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας αργότερα, γιατί θα…

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε να ακολουθήσετε αυτό που ποθεί η καρδιά σας, χωρίς να το μετανιώσετε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας ότι τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις προτού αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που υπάρχει στον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα θα έχετε τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσα έχετε κάνει. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί, όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά σας.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες προκαλέσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Η ψυχική ηρεμία σας πρέπει να αποκατασταθεί προτού αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική πρόοδό σας και να μην κάνετε για κανέναν λόγο βιαστικές κινήσεις. Προτιμήστε να κρατήσετε σιγήν ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα σχέδιό σας. Δημιουργήστε νέες ευκαιρίες στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να επικρατήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, σαφές πρόγραμμα και υλοποιήσιμους στόχους ώστε να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο, δίνοντας σε κάθε τομέα την προσοχή σας. Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε ότι οι στενοί συνεργάτες και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και στην ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχουν επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε. Γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην το αναβάλετε. Φανείτε επιφυλακτικοί ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Από το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα ανταμειφθείτε. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ