Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από…

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα της μέρας θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι, έχει σημασία να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσει να δείτε και νέους ορίζοντες. Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, προτού όμως φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, ώστε να ευνοηθούν οι συνεργασίες που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και από βάρη που δεν σας εξυπηρετούν. Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να αναβαθμιστείτε, δεν θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις, στις οποίες θα υπάρχει ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως.

ΖΥΓΟΣ: Ενας εκ νέου προγραμματισμός των κινήσεών σας θα βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε. Η συνύπαρξή τους με την ωριμότητα που σας διακρίνει θα κάνει θαύματα. Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορεί να επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, ώστε να κάνετε σωστές επενδύσεις χρόνου, εργασίας και χρημάτων. Εχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα διαμορφώσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιον νέο δρόμο να ακολουθήσετε. Μην ξεχάσετε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που έχουν να κάνουν με αισιόδοξες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαλύψετε πράγματα που κάποια από αυτά θα είναι λογικά και κάποια άλλα τελείως παράλογα. Γι’ αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και μην παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ