Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 23 Απριλίου 2019

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας…

ΚΡΙΟΣ: Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Αξίζετε πολλά και πρέπει να μάθετε να διεκδικείτε ό,τι σας ανήκει.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας δε θα κερδίσετε τίποτα άλλο, εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, αν θέλετε να μειώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγχος και βιασύνη για να τα προλάβετε όλα μπορούν να κουράσουν το σώμα σας και το νευρικό σας σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική ομορφιά σας θα φανεί, αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς η κινητικότητα που παρατηρείται στα έσοδά σας δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο χρειάζεστε στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον επαγγελματικό χώρο σας και αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν για να μην προκαλέσετε αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά μυστικά σας σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά τους, γιατί ακόμα κι αν δεν σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σθένος σας είναι τα στοιχεία που θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας. Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα σας προσφέρουν στο μέλλον τη δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Οταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, αν χρειαστεί, από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πράξεις σας είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων. Ακούστε τη διαίσθησή σας για το πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που υποδεικνύουν να έχετε σήμερα υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του με τρυφερότητα και αγάπη.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...