Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 6 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Απ’ το να…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, ως το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούργια προοπτική με κοινούς στόχους. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ: Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΖΥΓΟΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη σε συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Αυξάνονται αυξάνει αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασίζετε να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥEΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...