Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 24 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός τομέας σας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Με βάση τους…

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό προγραμματισμό σας. Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιμεληθείτε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σας και την εμφάνισή σας. Ισως αντιμετωπίσετε από έναν συνεργάτη σας εκτός από τον δυναμισμό του και την εχθρότητά του. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Αποφορτίστε το μυαλό σας διώχνοντας σκέψεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα αισθηματικά σας θα αποτελέσει την αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις, αφού με τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει θα προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπερνώντας αντιξοότητες. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως θα έχετε έσοδα θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Για να έχετε μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός τομέας σας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Με βάση τους στόχους που έχετε θέσει αξιοποιήστε τις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, ώστε να ευθυγραμμιστείτε με τα εξωτερικά γεγονότα. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα πρόσωπα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις σας και οι στόχοι που έχετε θέσει, γιατί οι συνέπειες των πράξεών σας δεν θα είναι μόνο μακροπρόθεσμες αλλά και καθοριστικές. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δεν θα είναι εύκολη στο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, χωρίς δυσπιστίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχό ή την επίβλεψή σας. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη ψυχαγωγία στο πρόγραμμά σας. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν άλλοι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ