Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 25 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί. Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και στον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζονται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δεν βολεύουν. Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούργια δεδομένα. Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό τομέα σας, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε τον διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας. Ακόμα και αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε από τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε σίγουρα στον απολογισμό δεν θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα. Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε το καθετί προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μην το δείχνετε τόσο φανερά. Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...