Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις και αρκετές από αυτές θα…

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Αποφύγετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούν. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα, αν καταφέρετε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην προβείτε σε αλλαγές, αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Βρείτε τρόπους να συμπλεύσετε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρθε η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα, αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε. Ξεκαθαρίστε με ήρεμο τρόπο τις οικογενειακές σχέσεις σας. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΛΕΩΝ: Ισως η αβεβαιότητα γύρω από αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και να προσπαθήσετε σοβαρά. Χάνετε τον χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή, αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε αφήστε πίσω ό,τι δεν σας τραβάει πια. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή για να μπορέσετε να τα υλοποιήσετε. Βάλτε σήμερα το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η μέρα σάς βοηθά να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έρχονται. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε ένα πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις και αρκετές από αυτές θα μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Θα νιώσετε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας. Αν δεν θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που αφορούν την εργασία, τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα μεγαλουργήσει. Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκτιμήστε τους φίλους σας και την προσφορά τους προς εσάς, και παράλληλα κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Αντιθέτως, μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που σας έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...