Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 1 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να εκδηλώνετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σας με την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα για να να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Αν το κλίμα που επικρατεί στην προσωπική σας ζωή δεν είναι καλό, μπορείτε να το βελτιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σας σχέδια δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί όμως που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθέναν, ώστε να μη νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να πάτε μπροστά.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο και επαναπροσδιορίστε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το διακρίνετε, για κάθε αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Δώστε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε άμεσα λύσεις. Οι αλλαγές σας θα είναι θεαματικές. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν είναι πιθανόν να φέρουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός, επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Προσέξτε, γιατί θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες σας. Οι προσωπικές σας ανάγκες είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό σας προφίλ. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα πρέπει να εξετάσετε σωστά τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία σας και στις σχέσεις σας προσπαθώντας να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Πριν αρχίσετε τις επιθέσεις, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε αρμονικά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και με τους συνεργάτες σας, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη, αλλά θα έχετε και υλικό κέρδος. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε ανενημέρωτοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Οσο δύσκολο κι αν είναι για εσάς, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...