Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό…

ΚΡΙΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Είναι πιθανόν να υπάρξει ασάφεια και ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας. Ρίξτε το βάρος σας στα δεδομένα που θα πρέπει να προσεχθούν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εκθειάσετε τον εαυτό σας και τα προσόντα σας στον εργασιακό χώρο σας, γιατί θα χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα κύρους. Εχετε τώρα μια καλή ευκαιρία να λύσετε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον σας θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας σπρώξουν σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Η κοινωνική σας ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από εντάσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ: Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιας και ο σύντροφός σας θα λατρέψει τη γλυκιά σας συμπεριφορά. Ελέγξτε καλύτερα την παρορμητική σας διάθεση και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν, έστω και ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει κινηθείτε στην πορεία. Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ήθος που θα επιδείξετε είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με άτομα με τα οποία συναλλάσσεστε. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούραση του τελευταίου καιρού σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει σύντομα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Κάποιες ευαισθησίες σας θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση των χρημάτων. Εχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε περισσότερο αποδεκτοί στον εργασιακό χώρο σας. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, γι’ αυτό μη διστάσετε να ανοίξετε πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλώς σάς κάνουν να το πιστεύετε. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε συμμάχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τύχη είναι στο πλευρό σας, δεν πρέπει όμως να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτήν, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε θετική έκβαση στις υποθέσεις σας. Εχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...