Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 16 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Θα κληθείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Κάποιες μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το ερέθισμα για παιχνίδια. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε τον εαυτό σας. Μην παραμελείτε τους φίλους σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς πολλές περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σας και τη γεμίζουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας στις δημόσιες σχέσεις και θα βοηθηθείτε αφάνταστα. Οσο κι αν πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις που θα έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Φροντίστε η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική. Σταματήστε να ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας, γιατί σύντομα θα ξεμείνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Λειτουργήστε περισσότερο μαχητικά για να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό πρέπει να βάλετε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με γρήγορο ρυθμό προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Η ανάγκη σας να επιτύχετε όσον αφορά τα σχέδιά σας για το μέλλον θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Θα κληθείτε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς και είναι ανθρώπινα. Μην αναλύετε τα σχέδιά σας ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις ιδέες σας για δικές τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ