Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 18 Ιουλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές…

 ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε οργανώσει. Από το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμη και αν κάποιος σάς το υπενθυμίζει. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες προτού έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές. Προτού αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε. Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Οριοθετήστε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς στόχους σας, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική ζωή σας, αλλά και στον οικονομικό τομέα σας. Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να περάσετε καλά. Οσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά για να χαρείτε τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό τομέα σας. Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων, τους προσβάλλετε. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα να μην την πείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ προτού εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ