Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 24 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια…

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή από μεγάλα ρίσκα, που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού, όπως φαίνεται, θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή θα σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές.

ΛΕΩΝ: Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω για μία μέρα είναι απαραίτητη. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε στις προσωπικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη. Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές, θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας απ’ το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή, αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Από εσάς εξαρτάται πώς θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι διαχρονικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας. Το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ: Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα έντονοι, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...