Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική προβολή σας στους κοινωνικούς κύκλους…

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη φαντασία σας και το δημιουργικό ταλέντο σας. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρηματοοικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Το πρώτο μισό της μέρας θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. Μείνετε μακριά από άτομα που σας έχουν θίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά ταλέντα σας και προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς στόχους σας. Η καριέρα σας παίρνει τώρα μια σημαντική στροφή. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα θα σας οδηγήσουν να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή σας, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα εκφράσουν τα παράπονά τους. Οταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική προβολή σας στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας. Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει.

ΖΥΓΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας, που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έντονη δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό έρωτα. Προσπαθήστε να μείνετε λίγο μόνοι και να εξετάσετε τα πεπραγμένα. Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καριέρα σας θα πάρει νέα κατεύθυνση, ενώ η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε με επαγγελματικές συνεργασίες στη συνέχεια. Οι σχέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικά σχέδια μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος. Αφιερώστε χρόνο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένα θέματα στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνετε καλύτεροι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ