Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Αυγούστου

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί και η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε, όταν…

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση στα θέλω των ατόμων του περιβάλλοντός σας. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε έως τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε στη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε. Οσο κι αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία, ακόμα κι αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, αν δεν βρίσκετε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα, αλλά επικίνδυνη, αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλείτε. Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε.

ΛΕΩΝ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε περισσότερο προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον σας. Δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που έχουν τραβήξει την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα όταν αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα. Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες που έχετε με τους άλλους, επιλέξτε να υποχωρήσετε εσείς.

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα φαινομενικά αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη σταθούν αργότερα εμπόδια στον δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμα πολλά να ξεκαθαρίσετε. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πραγματοποιηθούν πιο γρήγορα οι αλλαγές που έχετε σχεδιάσει σε βασικούς τομείς της ζωής σας πρέπει να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη, που είναι με το μέρος σας, και μη χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και ίσως αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Δεχτείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε, γιατί θα χάσετε τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα του εργασιακού χώρου θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε τα σχέδιά σας. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί και η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε, όταν πρόκειται για την πρόοδό σας. Αποφεύγετε να δράσετε αποτελεσματικά, γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε κάποια πρόσωπα από κοντά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...