Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 20 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε…

ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας. Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει, γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν προς το πρόσωπό σας. Προσπαθήστε να επιλύσετε με διάλογο και επιχειρήματα οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματά σας. Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα σε εσάς άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στιλ, αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας. Αν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα, συμβιβαστείτε με ό,τι σας ενοχλεί, αλλιώς απομακρυνθείτε από αυτά.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες δεν θα σας κάνουν να νιώθετε ριγμένοι. Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για μια ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές ή ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας γέμισαν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα θα μπορέσετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά θα σας οδηγήσει στην απομόνωση. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δεν θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα φανταστικά σενάρια που πλέκετε θα κάνουν να είστε καχύποπτοι σε όλα. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανωθείτε, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Αποβάλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση, που δεν σας προσφέρουν τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας, και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην εξωτερικεύετε τον θυμό σας, ακόμα κι αν νιώθετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...