Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 31 Αυγούστου

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί…

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε από το να περιμένετε σε θέση αναμονής.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο χρόνος και η καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σας θα σας ξεμπλοκάρει και δεν θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας. Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική. Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

ΛΕΩΝ: Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μάθημα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο τον χρόνο σας και αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα. Με αυτόν τον τρόπο η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση μετά το κουραστικό τελευταίο διάστημα. Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε το φθινόπωρο να σας βρει έτοιμους για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και, αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές», θα τα καταφέρετε. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά προτού κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας, μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε στο φιλικό περιβάλλον σας όσα σας πιέζουν και θα σας ακούσουν. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί. Για να μην κινδυνέψετε, όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...