Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή …

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο. Δείτε τον θυμό σας ως εκτόνωση, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις απομυζούν την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι μόνοι τους. Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούργιους δρόμους προς την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, οπότε θα μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και θα επιτρέψουν θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ο,τι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αφού η αναστάτωση που επικρατεί γενικότερα στη ζωή σας δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως τελικά γίνεται για καλό.

ΛΕΩΝ: Για να φτάσετε στην επιτυχία δεν πρέπει να αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, αλλά και να εδραιωθείτε στην εργασία σας, όσο κι αν υπάρχει ανταγωνισμός. Μην ασχολείστε και μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε πράγματα όταν χρειάζεται. Μη γοητεύεστε από τα λόγια κάποιων, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε περισσότερη κατανόηση και αγάπη για να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ό,τι σας έχουν δώσει και ό,τι έχουν κάνει για εσάς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό. Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν φαίνεται ότι όλα σάς πάνε καλά, καλό θα ήταν να φανείτε προνοητικοί. Μη γίνεστε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά θέματα, γιατί μπορεί να ενοχληθούν οι συνεργάτες σας. Μην απογοητευτείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν αισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να ρυθμίσετε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας για να φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν. Προσπεράστε γρήγορα κάποιες ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...