Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε να ενημερώνεστε για ό,τι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε …

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε να ενημερώνεστε για ό,τι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε. Παλέψτε στις αναποδιές που σας παρουσιάζονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, όμως δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας, αφού ζηλεύει. Διατηρήστε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν προσπαθείτε να δείξετε πως έχετε το δίκιο στη σχέση σας, προσέξτε περισσότερο τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε τον σωστό τρόπο να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΛΕΩΝ: Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση προτού πάρετε αποφάσεις σχετικά με το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Η καλή διάθεσή σας σταδιακά θα επηρεαστεί αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνεται με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργήστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Οι προστριβές θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευθετήστε επειγόντως οικονομικές εκκρεμότητές σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι προτού σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε τον χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Τροποποιήστε τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...