Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ: Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες …

ΚΡΙΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και αν δεν μπορείτε, βγείτε από το προσκήνιο για να φέρετε τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δεν θα μπορέσετε να προοδεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε αποφασιστικά τα δικαιώματά σας, αλλά σας είναι απαραίτητες και οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, ώστε να μειωθούν οι εντάσεις και να ξεπεραστούν τα διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια για να φέρετε εις πέρας τις υποθέσεις σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη δεν θα κερδίσετε τίποτα. Ακούστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Συχνά τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα είναι καιρός να σταματήσετε. Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια.

ΛΕΩΝ: Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα στον τομέα της εργασίας σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεστε επιθετικοί, όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις στις συνθήκες που τώρα διαμορφώνονται. Στον χώρο της εργασίας σας είναι απαραίτητο να προβάλλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η αυτοσυγκράτηση να είναι χαρακτηριστικό σας, αλλά επειδή πρέπει να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, δεν φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη τα παιδιάστικα πείσματα και μετριάστε την αδιάλλακτη στάση σας. Πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές για να μη μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος στα θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Εξετάστε εκ νέου ό,τι σας προκαλεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαιτείται ακόμα πολλή δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...