Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημοφιλείς…

ΚΡΙΟΣ: Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημοφιλείς. Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ «χλιαρή».

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Ξεπεράστε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ του στόχου σας και μπερδεύετε τη ζωή σας, χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΛΕΩΝ: Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Εχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να εξελιχθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούργιες επαφές. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με τον σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα και θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε πως για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Κάντε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. «Ακούστε» τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τσακωθείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...