Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο…

ΚΡΙΟΣ: Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Συγχρονίστε τις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί και πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές σας ικανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε. Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...