Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευτείτε…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε αλλαγές στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, καθώς θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες, που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας. Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με τον σύντροφό σας με τις φιλικές που έχετε, με αποτέλεσμα να γεμίζετε διλήμματα και να κάνετε ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευτείτε. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να τα διορθώσετε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες, που δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε απρόσμενα γεγονότα, να έχετε υπομονή και ευελιξία, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τη στάση που είχατε σε καταστάσεις οι οποίες απαιτούν κόπο, αλλά έχουν μικρό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα αλλά και για να αναπτύξετε κοινωνική δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και αποδεχτείτε κάποια γεγονότα, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω και αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Αισθανθείτε πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψτε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, όση προσπάθεια και να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις προτού ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα, και όχι με αερολογίες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...