Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία πρέπει να κάνετε τις ανάλογες υποχωρήσεις…

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ένα ταξίδι, αν πρόκειται να σας αλλάξει πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν θέλετε να προκαλέσετε θύελλα διαμαρτυριών εις βάρος σας, φροντίστε να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν εμμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μη σας φαίνονται όλα μαύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε. Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις στον εργασιακό χώρο, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να ταραχτούν κάποιες ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ: Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οποια κι αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα. Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί είναι κάτι που έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία πρέπει να κάνετε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, και μη θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός δεν θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να εξασφαλίσετε στο άμεσο μέλλον την ασφάλεια και τη σιγουριά που αποζητάτε. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας θα σας κουράσει και δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επέκταση σε νέους επαγγελματικούς χώρους θα φέρει οικονομικά οφέλη. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή κάνοντας πράξη ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει, αν ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω σας θα βρεθούν σύντομα και πάλι στον δρόμο σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας σας βρίσκουν πια εντελώς αδιάφορους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε εντελώς μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας. Βρείτε τη χρυσή τομή σε μια διαμάχη που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε όλο και περισσότερα καταφέρνετε να γεμίζετε άγχος. Αν αισθανθείτε εξουθενωμένοι, πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε καλύτερα με τα δικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε τη γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας και πάρτε δυνάμεις για να συνεχίσετε. Μπορείτε τώρα να αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών για εσάς ανθρώπων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...