Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως προτού αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν…

ΚΡΙΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμαλώτους στο παρελθόν. Επιβάλετε την προσωπικότητά σας χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μην το μετανιώσετε. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου φίλου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μην μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές επιθυμίες σας. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο εργασίας σας δεν σας βοηθάει.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως προτού αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν προτού αρχίσετε καινούργιες περιπέτειες. Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να δώσετε νόημα στη ζωή σας. Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος της παρεξήγησης. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτού αρχίσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών προσώπων σας εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό τομέα. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, αλλάξτε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...