Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 01 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε…

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που επικρατεί και ξεπεράστε τις ασύμφορες και βλαπτικές προσκολλήσεις σας σε πράγματα και συνήθειες, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την εργασία σας. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομική ή επαγγελματική ανάκαμψη, χωρίς να είστε αφηρημένοι όταν διαπραγματεύεστε κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε εγκρατείς, διαλλακτικοί και αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε, καθώς υπάρχει ακόμη στενότητα στα οικονομικά σας και ίσως δεν έχετε ακόμα τα περιθώρια που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μη χάνετε τις ελπίδες σας στο μέλλον, επειδή το παρόν είναι δύσκολο. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση, αλλά η ρουτίνα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε κάθε ρίσκο τώρα που είναι δύσκολη περίοδος για ανοίγματα και φτιάξτε ένα σταθερό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως και πιθανόν να επηρεαστείτε ποικιλοτρόπως από οικονομικά και ψυχολογικά γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, προτιμώντας τη δράση από τις πολλές σκέψεις, για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε μακροπρόθεσμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε με δικούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά θα ζήσετε με ένταση, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία ή να αποφύγετε μια ρήξη. Φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις και μη ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, καθώς η διάλυση μιας συνεργασίας, επαγγελματικής ή συναισθηματικής, είναι πιθανό να μην αποφευχθεί, αλλά θα είναι για καλό. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είναι μια μεταβατική περίοδος που σας διευκολύνει στη διευθέτηση των υποθέσεών σας, ωστόσο θα επηρεαστείτε αρκετά από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.

ΙΧΘΥΕΣ: Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, χωρίς να σας πιάνει πανικός, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...