Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 2 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και…

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλο κομμάτι της ημέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια και η ημέρα προσφέρεται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στα επαγγελματικά σας. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και τις συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές των άλλων προκειμένου να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στα οικονομικά σας. Μπορεί να προκληθούν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα οδηγηθείτε σε ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, χωρίς όμως να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένη, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Οταν δεν σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και τη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Μην προτρέχετε σε θέματα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ