Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5 – 6 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων, ενώ απαιτούνται αυτοπειθαρχία και τάξη. Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο -και όχι με προστριβές- τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε. Με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα και χρειάζονται έξυπνες στρατηγικές και καινούργιους διακανονισμούς. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούργια ερωτική εμπειρία.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μη διστάζετε να διευθετήσετε πρακτικά θέματα. Εξάλλου, κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας φτιάξουν το κέφι. Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχτείτε στην εσωτερική σας δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές, ώστε να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν. Τολμήστε καινούργια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας. Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο να δράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε καινούργιους στόχους έχοντας μετρημένη αισιοδοξία, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνει να βρείτε διεξόδους σε ό,τι σάς απασχολούσε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε πνιγερές καταστάσεις. Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί όσον αφορά τις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας διευθετήσεις. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, η οποία όμως πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο προτού προχωρήσει. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας για να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό χώρο σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...